sunnuntaina, lokakuuta 05, 2014

vaaleanpunaiset HUNTER kumisaappaatHunter-merkkiset herkullisen vaalenpunaiset kumisaappaat, koko 39.

Kuvat kertonevat saappaista kaiken oleellisen :) Värisävy tuollainen haalea pinkki tai voimakas vaaleanpunainen. Aivan ihanan väriset anyway! Ja miltei uudenveroisessa kunnossa sillä ovat pahus minulle yhtä kokoa liian pienet. Olenkin siis tyytynyt ihailemaan näitä lähinnä kenkäkaapissa...

Hintapyyntö 80 euroa postikuluineen *** MYYTY TIINA
6 kommenttia:

 1. Varaisin. Sisämitan tarvitsen enen ostopäätöstä.

  VastaaPoista
 2. Moikka, yritän illalla mitata! :)

  VastaaPoista
 3. Noniin, sisämittaa oli kyllä vaikeaa mitata sillä saappaissa ei ollut irrallista pohjallista. Mutta päältä mitattuna arviolta 24 cm. Pitää etsiä josko Hunterin sivuilta löytyisi tarkempia mittatuloksia. Mielestäni nuo vastaavat hyvin pitkälti kokoaan.

  VastaaPoista
 4. hmm... Hunterin sivuilla olevassa koko-oppaassa lukee koon 39 kohdalla: Insole Length in cm 26,1 cm. Että jotain tuolta väliltä mitta siis lienee :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Taitavat olla liian isot. Väri olisi täydellinen.

  VastaaPoista
 6. Hei, olen Amber Shaw. Täällä suosittelen teitä kaikkia Otto-edustajille Mobil Funding Inc. -yrityksestä, joka on vihdoin hymyillen kasvoni myöntämällä minulle 15 000,00 euron lainasumman erittäin alhaisella korolla. Lisätietoja hänestä tänään sähköpostitse: mobilfunding1999@gmail.com ja kiitos myöhemmin, koska hän on todellakin luotettava mies.

  VastaaPoista